Mermerin Lideri Sahne İçin Hazır!

ASCENDUM Makina, 25. İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda mermer sektörüyle buluşmaya hazırlanıyor. Distribütörü olduğu Volvo İş Makinaları’nın mermer sektörüne öncülük eden modellerini fuarda sergileyeceklerini belirten ASCENDUM Makina COO’su Tolga Polat, en yeni teknolojiye sahip Volvo modelleri ve fuara özel hazırladıkları kampanyalar hakkında bilgi verdi. 

1_volvol350h

ASCENDUM Makina, ‘Mermerin Lideri’ olan Volvo İş Makinaları’nın mermer sektörüne özel geliştirdiği en yeni modellerini, 27-30 Mart tarihlerinde fuarizmir’de gerçekleştirilecek olan 25. İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda ziyaretçilerin beğenisine sunacak. Geçtiğimiz yıl ilk kez sergilenen ve Volvo’nun zorlu üretim koşulları için geliştirdiği L350H lastikli yükleyici modelinin yanında, EC480D paletli ekskavatör ve A40E belden kırmalı kaya kamyonunu sergileyecek olan ASCENDUM Makina, satış sonrası ve belirlenen yedek parçalara yönelik özel kampanyalarla fuara özel olarak hazırlanıyor.

Tolga Polat_ASCENDUM_Makina_COO_1

Büyük makina ihtiyacı artıyor

Fuar süresince kullanıcıların beğenisine sunulacak olan Volvo L350H lastikli yükleyiciler, sahip oldukları düşük devirde yüksek tork üreten VOLVO D16 motor ve yeni nesil yüke duyarlı hidrolik sistem sayesinde yüzde 20’ye varan üretkenlik sağlıyor. Üstelik kullanıcılarına -tıpkı bir önceki model olan L350F gibi- rakiplerine oranla daha uzun çalışma saatleri, yüksek performans ve yakıt ekonomisi sunuyor. “Volvo L350H mermer sektörünün daha fazla üretme, hızlı ve verimli çalışma ve yakıt maliyetini düşürme ihtiyacına cevap vermek üzere geliştirilen bir makina” diyen ASCENDUM Makina COO’su Tolga Polat, bu değişimin Volvo L350H alacak mermer ocağı sahiplerinin daha cesur davranmasını sağladığını söyleyerek şöyle devam ediyor: “Lastikli yükleyici sınıfındaki bu büyüme ihtiyacı, ocakların diğer ana makinası olan ekskavatör için de zorunlu hale geldi. Burada da Volvo EC750EL önemli bir seçenek olarak firmaların alternatifleri arasında yer alıyor. Çünkü L350H ve EC750EL takım halinde çalışan makinalar.”

Kusursuz makina performansı

Mermer ocakları en sert üretim şartlarına sahip olsa da iş makinalarından düşük yakıt tüketimi, seri çalışma ve yüksek üretkenlik gibi beklentilerin ön plana çıktığı çalışma alanları olarak biliniyor. Volvo EC480D bu üç özelliği bir arada kullanıcıları ile buluşturarak kusursuza yakın çalışma imkânı sunuyor.

Fuar süresince ASCENDUM Makina standında, mermer ocaklarının tüm yükünü sırtlanan Volvo A40E belden kırmalı kaya kamyonu da boy gösterecek. Türkiye mermer sektörünün en fazla talep edilen belden kırmalı kaya kamyonu markası olan Volvo 39 bin kg taşıma kapasitesine sahip A40E modeli ile müşterilerinin tüm ihtiyaçlarına tek bir stantta cevap vermeye hazırlanıyor.

2_volvoec_480dl

Fuara özel kampanyalar

ASCENDUM Makina, 2018 senesinde yeni Satış Sonrası yapılanması ile müşterilerine daha yakın olmaya odaklandı. Bunun yanında 2019 bayi/şube yapılanmasında da bazı farklılık yaparak bu yöndeki amacını biraz daha ileriye taşımayı hedefliyor. Yaşanan bu değişiklikler ile iş ortaklarına her konuda daha da hızlı çözüm sunuyor.

ASCENDUM Makina, fuara özel olarak hazırlanan yedek parça ve uzatılmış garanti kampanyaları ile kullanıcılarına kaliteli hizmeti daha uygun şekilde sunmayı hedefliyor. Yoğun tempoda çalışan iş ortaklarının bu kampanyalarla makina bakımı ve arızaları ile uğraşarak zaman kaybetmemelerini amaçladıklarını dile getiren Polat, “Böylece müşterilerimiz makinalarını güvenli uzman ellere teslim ederek, gönül rahatlığıyla asıl işleri olan üretime yoğunlaşabilecekler” diyor.

ASCENDUM Makina, mermer sektörünün tüm sorularına cevap olabilecek nitelikteki çözümlerini anlatmak için sektörün tüm paydaşlarını fuardaki standına davet ediyor.

BUNLAR DA İLGİNİ ÇEKEBİLİR

Uzungeçit’te Karla Mücadele 20 Gündür Sürüyor

Şırnak Beytüşşebap’ta kar nedeniyle kapanan yollarda 20 gündür yol açma çalışması devam ediyor. Bölgeye sevk edilen iş makinaları 7 metre yüksekliğe sahip kar bi...

9 Mart 2020

O Tam Bir Efsane

Dayanıklılığının yanı sıra doğru kullanımı ve bakımı sayesinde uzun yıllard...

İş Makinasında İhracat İthalatı Geçti

İş makinaları pazarında 2018 yılının ikinci yarısında artan döviz kurları neden...

“Sektörün En Güvenilir Adresiyiz”

Türkiye iş makinası pazarında 2019 yılında yaşanan gerileme, iş makinası üretici...

TKİ Bakım ve Onarım İhalesi Açıyor

Türkiye Kömür İşletmeleri, Garp Linyitleri İşletmesi (GLİ) Müdürlüğü açık o...

2018’in En Büyük İnşaat Projeleri

2018 yılı tamamlanmak üzere… İnşaat alanında birçok yeni ve büyük projenin haya...

Türk İş Makinası Sektörünün Acı Günü

Hidromek’in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Basri Bozkurt, 71 yaşında haya...

Çin’in Dev Makinaları

Çin, mega proje anlamında dünyanın en önde gelen ülkesi durumunda. Nüfusun ihtiyac...

Güneydoğu’da inşaat sektörünün önemli merkezlerinden Şanlıurfa’da 3. ...

Sahadan Gelen Fotoğraflar

Operatörlerimizin ve iş makinalarına gönül veren üyelerimizin fotoğraflarını yay...