Dünyanın en iyi operatörünü belirlemek için Volvo’nun her yıl düzenlediği Operators Club yarışmalarının Türkiye ayağında, İtalya’da yarışacak finalistler belli oldu.
Türkiye’nin hemen hemen her bölgesinde 9 il ve 10 noktada yapılan yarışmalarda en iyi zamanı yapan yarışmacılar, İstanbul’daki finalde İtalya’da finalist olabilmek için kıyasıya mücadele ettiler.
İstanbul’daki Türkiye finalinde 6 yarışmacı finalist olabilmek için kurulan zorlu parkurda oyunu en kısa sürede tamamlamaya çalıştı. Volvo Ew180E lastikli ekskavatör ile yarışan yarışmacılar bir bölgeden aldıkları biriketleri, farklı bir noktada üst üste dizmeye çalıştılar.
Alınan dereceler ise şöyle: Fuat
DEMİRAY (1:29:13), Mehmet BOLAT : viagra kaufen (1:31:13), İbrahim UZUN : (1:32:28), Önder AĞIR viagrasildenafil-online : (2:08:82), Ertuğrul KARLIDAĞ : (2:33:47), Ümit KAFES : (2:38:84)
Yarışmanın birincisi İstanbul Anadolu Yakasından Fuat Demiray olurken ikinci olan Mehmet Bolat Hatay’dan viagra coupon 2015 yarışmaya katıldı. İki finalist İtalya’daki finalde Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandı. Yarışma sonrasında can you buy cialis online yahoo answers kupalarını alan finalistler Operators Club’ta Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek istediklerini belirtti.
İtalya’daki yarışmada Türkiye’den katılan finalistler birinci olabilirse gelecek yıl Oparetors Club Dünya Finali Türkiye’de düzenlenecek.
İş makinaları pazarında 2018 yılının ikinci yarısında artan döviz kurları nedeniyle başlayan durgunluk 2019 yılında da devam etti. Yüzde 60 civarında bir gerilemeni...
Dayanıklılığının yanı sıra doğru kullanımı ve bakımı sayesinde uzun yıllard...
Şırnak Beytüşşebap’ta kar nedeniyle kapanan yollarda 20 gündür yol açma çalış...
Türkiye iş makinası pazarında 2019 yılında yaşanan gerileme, iş makinası üretici...
Türkiye Kömür İşletmeleri, Garp Linyitleri İşletmesi (GLİ) Müdürlüğü açık o...
2018 yılı tamamlanmak üzere… İnşaat alanında birçok yeni ve büyük projenin haya...
Hidromek’in kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Basri Bozkurt, 71 yaşında haya...
Çin, mega proje anlamında dünyanın en önde gelen ülkesi durumunda. Nüfusun ihtiyac...
Operatörlerimizin ve iş makinalarına gönül veren üyelerimizin fotoğraflarını yay...